keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Lumenpudotus Tampere. Käytämme toistaiseksi Lumi Mattia alaspudotuksissa, samoin tarvittaessa katolla valjailla ja lumikolalla ja lapiolla

Lumenpudotus Tampere. Käytämme toistaiseksi Lumi Mattia alaspudotuksissa, samoin tarvittaessa katolla valjailla ja lumikolalla ja lapiolla

Lumenpudottaja Lumityöt Tampere Kangasalalla Lumi Matti lumenpudotusvälineenä 9.2.2022 pic10
Tiedustelut lumenpudotustilaukset ensisijassa Talonmiespalvelu@gmail.com

044-3380291 whatsup (mikäli puhetarpeita)

Lumenpudotus / lumenpudotukset kannattaa toteuttaa mikäli lunta on kertynyt katolle / katoille talven aikana useita kymmeniä senttejä, kuten tämän päivän 9.2.2022 kuvin päivätyssä blogissamme. 

Painokuorma rakenteille saattaa muuttua liian suureksi sään lämmetessä ja se voi aiheuttaa pahimmillaan esimerkiksi peltikatossa vuotoja. Lähtökohtaisesti sortumisvaaraa asuinrakennuksissa lumen aiheuttaman painokuorman takia ei ole.

Yleisempiä tunnettuja haittoja ovat kattoturvatuotteiden rikkoontumiset ja vääntymiset, sekä äkillisesti alas tulevan lumen aiheuttama turvallisuusriski putoamisalueella oleville ihmisille esineille (esim autot). Suuren lumimäärän putoaminen katolta ihmisen tai eläimen päälle on hengenvaarallista. Sen huomasi tänäänkin kun pudotteli lumia Lumi Matilla, kun neliömetri lunta puolisääreen kerralla tuli vauhdilla päälle.

Rakennuksen ympärillä oleva vaarallinen alue kannattaa rajata ja tarvittaessa pudottaa lumet. Kerrostaloalueilla ihmisten varoittaminen alueen rajauksella ja muilla keinoilla voi olla hankalampaa ja siksi lumet kannattaa pudottaa mahdollisimman ajoissa ennakoiden vaaratilanteet.

Toteutamme työn turvallisesti ja kattoa rikkomatta. Jätämme katon pintaan aina vähintään 10 senttimetrin lumikerroksen ja varmistumme siitä ettei katon pinta kärsisi. Hoidamme lumenpudotukset kohteen suurudesta riippumatta, mutta jätämme varauman valita kohteemme. 

Lumi Matti toimi tänään loistavasti. Aiemmin olemme hoitaneet lumikolalla ja lapiolla kattojen lumityhjäykset.

---------------------------------------
https://Lumenpudotus-Tampere.blogspot.com/

-----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti